10 päivää laskettuun aikaan! Huh aika käy vähiin :) Millos meinaat pikkanen tulla? :) 

Kävin tänään kyläilemässä yhden kaverin luona jolla on kaksiviikkoinen pieni prinsessa <3 Ai että kun oli kiva sylitellä sellaista pikkuista! Meilläpä on kohta sellainen täällä joka päivä ja joka hetki! Huh, ei vieläkään uskois! :))) Nyt ei haittaa vaikka on lihava ja pari arpeakin masusta löytyy (onneks haaleita). Eilen ne harmitti kovasti ja lihavuus kans, mut nyt ei haittaa!! Jos palkintona on tollanen ihana pieni pakkaus tää kaikki on sen arvoista! Mut vois se jo alkaa tulemaan etten paisu loputtomasti xD Turvotus vaa lisääntyy, ihan kauhea jano koko ajan, mutta pissaa ei todellakaan tuu samassa suhteessa :( Eli jää kroppaan turvotukseks. Käytössä on nyt ananas ja vihreä tee, vissiin jonkin verran auttaa, mutta ei silti vie läheskään kaikkea.

Vielä tosta kyläilystä piti sanoa että tosiaan uusi mammakaveri hän ja näitä uusia mammakavereita löytyykin jo aika monta :) Suosittelen kaikille odottaville äideille liittymistä netissä pyöriviin keskustelupalstoihin oman lasketun ajan mukaan.. Koska sitä kautta olen nämä mammakaverit saanut :) Ja kaikkien kanssa on synkannut hyvin! Tosi kivaa :) Lisäähän mammakavereita saa sitten leikkipuistosta, kerhoista jne. Ehkä synnyttäneiden osastoltakin?

Huomenna ois sitten painoarvio ja katsotaan mahtuuko tulemaan, huih! Jänskättää.. Sattuukohan se tutkimus, vähän oon kuullu juttua että sattuis... Tai käynnistääkö synnytyksen??? Noh, sen näkee sitten huomenna :) Mutta joka tapauksessa ihana päästä katsomaan pikkuista ultraan <3