Alkaa vituttaa vähän liikaa, niin kyselyt siitä että joko oon synnyttämässä kuin muutenkin asiat.

Tää päivä ei ihan mennyt putkeen. Ensin kärsin TODELLA kovista supistuksista yöllä (nii kovista etten päässy sängystä ylös ja tippaki tuli linssiin), mut kas, kas, ne loppu lyhyeen. Huoh! Seuraavaks meniki sit loppu yö panadolin voimin ja havahduin aina supistukseen. Sit ku Hessu lähti töihin mä nukahdin syvempään uneen ja lopulta nukuin pommiin, ku olis pitäny olla viemässä autoo huoltoon... Ja ihan karseita painajaisiaki näin..

Iltapäivällä tulee soitto autohuollosta "huonoja uutisia". Tulevan remontin kustannusarvio on 350 ekee. Huh huh ja korjataan VAAN sähköikkuna. Argh! Miks se ei voi olla vanhanaikainen ja toimii veivaamalla vivusta..................... Ne oli pitäny laitteita päällä ilman et auto oli käynnissä, nii akku oli sit tyhjentyny ja sit ei auto enää käynnistyny. Ne anto sille sit virtaa ja lähin kotiin ajelee ja aloin ihmettelee ku oli pimeenä koko "ajotietokone/näyttö mikä lie", ei siis menny radio eikä tuuletus päälle. Ja eikun takas korjaamolle... Lopulta selvis et ku ne anto virtaa sille nii oli tullu joku virtapiikki ja sulake oli poksahtanu.... HUOH.

Joooh ja sitten puhelu joka ei tuonu hyviä uutisia. Huoh.

Mut onneks loppu päivä oli sit ihan jees, hyvää ruokaa ja vähän shoppailua vauvalle :) Ihana  "jumpsuit" ens syksyks/talveks.

Mä en jaksa enää kyselyjä "joko?" "vieläkö oot yhessä kasassa?" Hitto enköhän mä ilmota jos tilanne muuttuu!! Ja muutenki joiltaki tulee sellasia kommentteja et tekis mieli vaa sanoo et suksippa jonnekin xD